Voetbal International

Voetbal International

We hebben 1 berichten gevonden op uw zoekopdracht.

Aanbiedingen aflopende Voetbal International abonnementen en proefabonnementen met korting bestellen.

De proefabonnementen op Voetbal International zijn aflopend en stoppen dus automatisch. Ook krijgt u leuke kortingen op Voetbal International abonnementen. En af en toe een gratis cadeau bij uw VI abonnement.

Of geef eens een abonnement op het coole voetbal tijdschrift Voetbal International cadeau, een aangename verrassing voor de ontvanger.

Neem dus snel een kijkje in onze Voetbal International abonnement aanbiedingen en haal één van de populairste voetbal tijdschriften in huis met een leuke korting.

Aanbieding Voetbal International abonnement tot liefst 35% korting!

Verloopt Niet

Sluit nu een abonnement af op Voetbal International en profiteer van maximaal liefst 35% korting! Zo ben je tijdens het komende EK voetbal overal als eerste van op de hoogte. Want jij op de eerste rij bij de prestaties van Ons Oranje! Je ontvangt namelijk elke woensdag VI gewoon op je deurmat. Zo geniet je dus elke week weer van al het nieuws uit het Nederlandse en internationale voetbal. Dit alles wordt in Voetbal International namelijk in beeld gebracht door middel van tactische analyses, boeiende achtergrondverhalen, diepgravende interviews en interessante reportages. En ook na het EK voetbal houdt VI je natuurlijk op de hoogte van de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en uiteraard de prestaties van de Nederlandse clubs in (de voorrondes) van de Champions League, Europa League en de Conference League. Zo mis je niks van de prestaties en al het nieuws van je favoriete voetbalclub(s).

Profiteer hier van maximaal 35 korting bij een jaarabonnement op VI plus VI Pro 300x197 Aanbieding Voetbal International abonnement tot liefst 35% korting!

Maar ook bij (internationale) toptransfers brengt VI jou als eerste op de hoogte. Want je ontvangt namelijk ook toegang tot VI Pro. Het online gedeelte van de website van Voetbal International wat exclusief voor abonnementhouders toegankelijk is. Hier gaat VI nog verder de diepte in! De verhalen op PRO hebben namelijk onverwachte invalshoeken. En er wordt ingespeeld op vragen die leven bij leden door kritisch te zijn wanneer het moet en innovatief wanneer de situatie daarom vraagt. En dit alles krijg je nu dus met maximaal 35% korting! Je hebt namelijk de keuze uit 3 verschillende abonnementsvormen op Voetbal International waarbij je altijd een mooie korting scoort:

  1. Bestel een 1-jarig abonnement op Voetbal International en profiteer van liefst 16% korting! Zo betaal je maar 19 Euro per maand voor je abonnement op VI. Klik dus snel hier om nu een 1-jarig abonnement op Voetbal International af te sluiten met 16% korting (kortste looptijd). 
  2. Bestel een 2-jarig abonnement op Voetbal International en profiteer van liefst 26% korting! Zo betaal je maar 17 Euro per maand voor je abonnement op VI. Klik dus snel hier om nu een 2-jarig abonnement op Voetbal International af te sluiten met 26% korting (meest gekozen).
  3. Bestel een 3-jarig abonnement op Voetbal International en profiteer van liefst 35% korting! Zo betaal je maar 15 Euro per maand voor je abonnement op VI. Klik dus snel hier om nu een 3-jarig abonnement op Voetbal International af te sluiten met 35% korting (voordeligste keuze).

Dus je ziet het met deze mooie aanbieding van VI bepaal je helemaal zelf je voordeel. Zo kan je korting oplopen tot liefst 35%! Klik hieronder dan ook snel op de button om te profteren van 35% korting bij een 3-jarig abonnement op Voetbal International:

 

Klik hier voor hoge korting op proefabonnementen 1 Aanbieding Voetbal International abonnement tot liefst 35% korting!

De voordelen van een abonnement op Voetbal International met korting in het kort:

  • Elke woensdag het papieren weekblad van Voetbal International op je deurmat.
  • Inclusief online toegang tot VI PRO, zo mis je ook op vakantie niks van al het voetbalnieuws en ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • Met een abonnement Voetbal International profiteer je van maximaal 35% korting ten opzichte van de losse verkoopprijs.
  • Je kiest zelf of je een 1, 2 of 3-jarig abonnement afsluit. Je profiteert sowieso altijd van korting.
  • Het weektijdschrift Voetbal International is met dit abonnement ook gratis online te lezen in de VI Kiosk-app. Handig voor op vakantie!
  • Je ontvangt voorafgaande aan het nieuwe voetbalseizoen ook gratis de VI seizoengids 2024/2025.
  • Trouwe abonnees op VI profiteren ook van geweldige winacties en relevante kortingen bij verschillende partners.

Klik hier voor hoge korting op proefabonnementen 1 Aanbieding Voetbal International abonnement tot liefst 35% korting!

Misschien ook interessant voor u:

– Proefabonnement Dagbladen 4 weken € 4.- en gratis kortingsboekje uitjes
– Hoge korting TV krant abonnement met gratis Hema cadeau bon t.w.v. € 10.-

Tip! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief en ontvang aanbiedingen en kortingen op tijdschriften, kranten en tv gidsen in uw mailbox.

Toevoegen aan Favorieten Laatst besteld 20 dagen 05 uren 47 minuten 59 seconden geleden